Compoziția

În Ankaferd BloodStopper® sunt combinate, printr‐o metodă obținută cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generație la cele mai înalte standarde, extractele a cinci plante prețioase: Thymus vulgaris, Glycyrrhiza glabra, Vitis vinifera, Alpinia officinarum și Urtica dioica.

Fiecare dintre aceste plante are un anumit efect asupra celulelor endoteliale, a celulelor sanguine, a angiogenezei, a proliferării celulare, a dinamicii vasculare și a mediatorilor celulari, contribuind la efectul hemostatic și regenerarea optimă a țesutului lezat.

Ankaferd conține:
Conținut Tampon 5ml Tampon 3ml 100 ml
Urtica dioca 0.30 mg 0.18 mg 6.0 mg
Vitis vinifera 0.40 mg 0.24 mg 8.0 mg
Glycyrrhiza glabra 0.45 mg 0.27 mg 9.0 mg
Alpinia officinarum 0.35 mg 0.21 mg 7.0 mg
Thymus vulgaris 0.25 mg 0.15 mg 5.0 mg
Urtica dioica
Urtica dioica
Urzica este recunoscută din răstimpuri ca fiind o plantă medicinală cu proprietăți terapeutice deosebite care se remarcă prin efectul său hemostatic, antiinflamator, imunostimulant și analgezic. De asemenea, trebuie luată în considerare utilizarea sa în vindecarea rănilor și a ulcerului, fiind în continuare observate proprietățile sale antifungice.
Vitis vinifera
Vitis vinifera
Frunzele și sâmburii de viță de vie roșie sunt de curând recunoscute de către cercetărorii din domeniul medical ca având proprietăți terapeutice excepționale; ameliorează edemul postoperator și are un efect antioxidant.
Glycyrrhiza glabra
Glycyrrhiza glabra
Răculețul prin valoarea sa terapeutică are un efect antiulceros și antimicrobian, fiind de asemenea eficient împotriva MRSA și MSSA. Cercetările recente confirmă efectele sale antivirale și antialergice.
Alpinia officinarum
Alpinia officinarum
Galgantul mic are pe lângă efectul analgezic și un puternic efect antibacterian și antiinflamator.
Thymus vulgaris
Thymus vulgaris
Cimbrul de câmp este o plantă medicinală, care datorită proprietăţilor farmaceutice se distinge atât ca antiinflamator și antiseptic, cât și prin activitatea sa antimicrobiană puternică. În mod similar, cimbrul de câmp este foarte eficient pentru tratarea infecţiilor fungice.
Ankaferd® - un All-rounder indispensabil în toate situațiile care implică leziuni și/sau tulburări ale hemostazei.